ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Χρήσης:

Ακολουθούν πληροφορίες και όροι σχετικά με ηλεκτρονικό κατάστημα Wirenet.com.gr.

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και το ηλεκτρονικό κατάστημα πωλήσεων μέσω διαδικτύου Wirenet.com.gr,στο εξής Eshop, ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία WIRENET IKE, με έδρα την Ελλάδα, Νομός Αττικής, Λεωφ. Κρυονερίου 86, 145 68, Κρυονέρι Αττικής με Α.Φ.Μ: 800740852 Δ.Ο.Υ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η παρούσα ενημέρωση είναι σύμφωνη σχετικά με τα στοιχεία που απαιτούν οι σχετικοί Νόμοι, όπως αυτοί ισχύουν.

1. Χαρακτηριστικά των υπό πώληση προϊόντων.

Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των προϊόντων που διατίθενται από το Eshop προς πώληση αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας Wirenet.com.gr. Είναι ευθύνη του αγοραστή να βεβαιωθεί ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. Ειδικά για τα προϊόντα ο πελάτης οφείλει να είναι βέβαιος για τα ακριβή χαρακτηριστικά που ζητάει.

Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι ή έχετε αμφιβολίες για τα είδη που ενδιαφέρεστε και που πρόκειται να αγοράσετε, συνιστούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται στο Site, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Η Wirenet δεν ευθύνεται για τυχόν ανακριβή στοιχεία των προμηθευτών του.

2. Σχετικά με τις τιμές των προϊόντων που αναγράφονται.

Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος (Site) πραγματοποιούνται σε νόμισμα € (Ευρώ) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στην σελίδα του προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για την χρονική περίοδο που εμφανίζονται στο Site. Σε περίπτωση που έχει δοθεί και εξοφληθεί η παραγγελία με διαφορετική τιμή, η σύμβαση εκτελείται με την τιμή αυτή.

Οι δαπάνες μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι τιμές διαφοροποιούνται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής – παραλαβής του προϊόντος που αγοράστηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

3.
Τα βήματα εκτέλεσης της παραγγελίας.

Βήμα 1: Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ελέγχοντας τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Βήμα 2: Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία στο καλάθι και στην καρτέλα πληρωμής και παράδοσης.

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε πως αποδέχεστε τους όρους αγοράς αφού τους έχετε διαβάσει.

Βήμα 4: Καταβάλετε το αντίτιμο στο τραπεζικό μας λογαριασμό, εκτός και αν έχετε αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική όπου υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

Βήμα 5. Σας στέλνουμε το προϊόν (προϊόντα) σύμφωνα με τους τρόπους που έχετε επιλέξει.

Βήμα 6: Σε περίπτωση ανάγκης για διευκρινίσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για τυχόν πληροφορίες και λεπτομέρειες.

4. Χρεώσεις – Τρόποι πληρωμών και αποστολών

Οι παραγγελίες λαμβάνονται είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε ειδικές περιπτώσεις ενημερώνεστε για την όποια καθυστέρηση μπορεί να προκύψει.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με μέσα μεταφοράς της εταιρείας μας.

Το κόστος της αποστολής είναι 10 ευρώ και ισχύει πανελλαδικά για αγορές έως 100 ευρώ. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Οι αποστολές προς Κύπρο και χώρες του εξωτερικού γίνονται πάντοτε σε συνεννόηση μαζί σας για τον τρόπο αποστολής και το κόστος των μεταφορικών.

Η πληρωμή γίνεται:

  1. Με αντικαταβολή στον μεταφορέα.

  2. Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη (επιλογή OUR).

Δέσμευση προϊόντων: Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που σας ειδοποιούμε ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

  1. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε “Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα”. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.

     

Παραστατικά και τρόποι τιμολόγησης.

Παρέχεται η δυνατότητα για την έκδοση Τιμολογίου.

5.Ακύρωση της παραγγελίας.

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, εάν δεν έχει ήδη αποσταλεί χωρίς καμία επιβάρυνση.

6.Πολιτική Επιστροφών και αποζημιώσεων
Σε περίπτωση που παραγγείλατε από λάθος κάποιο προϊόν τότε αυτό επιστρέφεται εντός 14 ημερών και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας. Ελέγχεται από εμάς και αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση εσωτερικά αλλά και στην συσκευασία του, τότε αντικαθίσταται με άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφονται τα χρήματά σας. Τα έξοδα της επιστροφής του και της αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν εσάς.

Αν παραλάβετε ελαττωματικό ή με οποιονδήποτε τρόπο κατεστραμμένο ή μη λειτουργικό προϊόν μας το στέλνετε εντός 14 ημερών με δικά σας έξοδα, το ελέγχουμε και, αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σας, το προϊόν επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με δικά μας έξοδα και σας επιστρέφονται και τα έξοδα αποστολής του.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν έχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα τότε σας επιστρέφεται και χρεώνεστε και τα έξοδα επαναποστολής του.

7. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wirenet.com.gr έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ώστε να συμμορφώνεται με τον Κανονισμό EE 2016/679 (GDPR compliant). Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρούνται για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας.

Στην ισχύουσα μορφή του ο Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θέτει μια απαράβατη προϋπόθεση για τη χρήση των δεδομένων και των metadata* των ηλεκτρονικών επικοινωνιών των υποκειμένων: τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για την αξιοποίηση των πληροφοριών για έναν συγκεκριμένο δηλωμένο σκοπό.

Για την επίλυση τυχόν αποριών σας, σχετικά με τον κανονισμό GDPR ή την εφαρμογή του στο ηλεκτρονικό μας, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα (email) με το ερώτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wirenet.com.gr

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, δείτε στην ιστοσελίδα μας. 

8. Όροι χρήσης.

Προτρέπουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του παρόντος Site να διαβάζουν τους όρους χρήσης και εφόσον συμφωνούν με αυτούς, να προχωρούν σε περαιτέρω χρήση του.

10. Τροποποιήσεις όρων χρήσης.

Ο χρήστης-επισκέπτης του παρόντος κατανοεί και συμφωνεί ότι οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Συνιστούμε στους επισκέπτες να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους χρήσης.

11. Αρμοδιότητα Δικαστηρίων.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει εξ αιτίας ή εξ αφορμής συναλλαγής και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ του Wirenet.com.gr και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.